Acasa Restaurante Oferta Nunti celebrate Duminica
Oferta Nunti celebrate Duminica
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Oferta Nunti celebrate Duminica

10% DISCOUNT pentru nuntile celebrate Duminica! Tarif meniu pornind de la 65 euro/pers., iar amenajarea festiva, tortul si aranjamentele florale sunt incluse in pret.
Ultimele date libere! Cere o oferta la : 0724322189 sau office@ballroomsbyb

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
58.5 € Pret redus
65€
-10 %

Celebrează fericirea pe malul lacului!

Ballrooms by Bamboo îți lansează o invitație către fericire, momente magice și clipe de răsfăț într-o locație spectaculoasă situată pe malul Lacului Tei, în zona centrală a Capitalei.

Vino să descoperi designul luxos și avangardist al celor 3 saloane CHANDELIER, HO-LALA și MIRROR , zona lounge amenajată pe ponton și preparatele culinare savuroase pregătite cu măiestrie de un Chef bucătar. Aici vei mai descoperi și un pachet complex de servicii concepute special pentru a te scăpa de stresul organizării evenimentelor grandioase, dar și tarife accesibile pentru a te putea bucura de luxul pe care îl meriți. În plus, echipa noastră de profesioniști îți va oferi gratuit consiliere și management al evenimentului.

Locația este entitate separată și are o politică a prețurilor diferită de cea a clubului Bamboo.

Cele 3 saloane de evenimente, CHANDELIER, HO-LALA și MIRROR, impresionează prin eleganță și stil , sunt dotate cu echipament tehnic audio-video de ultimă generație și au o capacitate între 80 și 1.000 de persoane. Fiecare salon dispune de bucătărie proprie și personal dedicat.

Ballrooms by Bamboo îți oferă evenimente de succes cu servicii complete și tarife accesibile pentru ca tu să te bucuri de ceea ce contează cu adevarat – zilele memorabile din viața ta!

Ballrooms by Bamboo, locația ideală pentru evenimente private, te invită să descoperi o suită de saloane cu numeroase facilități:

- Locație premium situată într-o zonă centrală a Bucureștiului
- 3 saloane de evenimente cu design spectaculos, echipate tehnic cu echipamente audio-video de ultimă generație
- Acces ponton de peste 300 mp, cu multiple posibilități de amenajare
- Parcare gartuită și securizată 24 h din 24
- O echipă de profesioniști, cu peste 15 ani de experiență în domeniul organizării de evenimente care oferă servicii gratuite de consultanță și management al evenimentului
- Bucătărie proprie pentru fiecare salon
- Servicii complementare – live band, DJ, foto & video, ținute vestimentare și accesorii, articole personalizate, decorațiuni speciale, animație petreceri, transport de lux, servicii pirotehnice și multe altele

Printre clienții noștri se numară Coca-Cola, Bayer, Flanco, BRD, Kaufland, Audi, British School, Toyota, Sover, Nivea, GSK, General Electric, Citroen, KPMG, Germanos ori Mercedes.

Companie: Ballrooms by Bamboo

Ballrooms by Bamboo te invita sa descoperi cea mai noua locatie destinata in exclusivitate organizarii de evenimente, situata pe malul Lacului Tei, in zona centrala a Capitalei. Suita compusa di...

Vezi informatiile complete despre companie...