Acasa Restaurante

Restaurante nunti, locatii pentru petrecere

Restaurante

Vezi toate ofertele de restaurante

Nunta la cort

Vezi toate ofertele de nunta la cort

Locatii exclusiviste

Vezi toate ofertele de locatii exclusiviste

Nunti in aer liber

Vezi toate ofertele de nunti in aer liber

Cazare

Vezi toate ofertele de cazare

Restaurante nunti

Vrei ca nunta ta sa fie perfecta si doresti ca tu si toti invitatii tai sa fiti fericiti si sa va distrati pana in zori? Atunci cand vine vorba de alegerea unei locatii perfecte pentru petrecerea de nunta, decoratii si meniu, restaurantele pot fi cea mai buna optiune.

Daca vrei sa iti organizezi nunta la un restaurant, trebuie sa iei in considerare mai multe aspecte.


 

Alegerea restaurantului pentru nunta

In primul rand trebuie sa cauti restaurante pentru nunta si sa il alegi pe cel mai potrivit. Viziteaza mai multe restaurante si fa o comparatie intre ele.

Alege-l pe cel care iti ofera calitate si preturi rentabile. Verifica lista cu numarul de invitati, pentru un numar mare vei avea nevoie de un restaurant care are o sala de nunta incapatoare. Cu siguranta, nu doresti ca invitatii tai sa stea inghesuiti. Insa, daca ai un numar mai mic de invitati, cauta o sala mai mica, deoarece incaperea le va parea goala.

Cand alegi sala de nunta, asigura-te, in primul rand, ca este luminoasa, acustica salii este buna si exista spatiu destul pentru dans.

Exista sali de nunti care se ocupa doar cu organizarea de astfel de evenimente. Cererea pentru asemenea sali este foarte mare, deoarece acestea ofera servicii de decoratiuni, meniuri si uneori chiar si anumite bonusuri incluse in pret.


 

Decorarea restaurantului

Un alt aspect care trebuie sa il ai in vedere este decorarea salii. Intreaba managerii restaurantului daca ofera acest serviciu inclus in pret.

Daca nu, apeleaza la o firma de decoratiuni pentru nunti si orneaza locul ales dupa bunul tau plac. Nu incarca foarte mult sala, cu siguranta nu vrei ca locatia unde va avea loc fericitul eveniment sa arate ca un peisaj prea aglomerat.


 

Servirea la restaurantul ales pentru nunta

Observa felul in care mancarea este servita, daca tinuta chelnerilor este impecabila, daca acestia sunt amabili si atitudinea lor este caracterizata de profesionalism. Unele restaurante ofera calitate, stil si clasa, si nu in ultimul rand, satisfacerea clientilor, intrucat ele nu urmaresc doar profitul de pe urma evenimentelor. Asa ca, alege-l pe cel care ofera cele mai bune servicii pentru o nunta de vis.

Exista restaurante rustice, in stil clasic si cu o servire profesionala, asezate intr-un tinut cu peisaje uimitoare care va vor lasa cu siguranta o impresie foarte buna si amintiri frumoase.

La unele restaurante miri sunt cei care aduc bautura alcoolica, dulciurile si fructele, deoarece acestea nu sunt incluse in pret. Insa, exista restaurante care satisfac si aceste asteptari.


 

Fie ca alegi restaurante pentru nunti sau sali de evenimente, nu uita sa semnezi un contract pentru a fi asigurat de disponibilitatea localului pentru marele eveniment. Alege tot ce este mai bun si avantajos, iar cea mai frumoasa zi din viata ta va fi fara cusur!