Acasa Oferte Speciale

Oferte speciale si reduceri pentru nunta ta

Restaurante

Vezi toate ofertele de restaurante

Nunta la cort

Vezi toate ofertele de nunta la cort

Locatii exclusiviste

Vezi toate ofertele de locatii exclusiviste

Nunti in aer liber

Vezi toate ofertele de nunti in aer liber

Cazare

Vezi toate ofertele de cazare

Locatii pentru nunta de vis la cele mai mici preturi

Alegerea locatiei unde va avea loc nunta voastra, in special receptia acesteia, este o sarcina esentiala in vederea unei organizari de succes a celei mai importante zile. In timp ce nu ducem lipsa de astfel de locuri, uneori costurile inchirierii sau rezervarii unui restaurant pot fi destul de ridicate. Ce puteti face pentru a sarbatori intr-un loc minunat fara a ramane cu buzunarele goale? In acest caz, puteti apela la ofertele noastre speciale care includ locatii de vis, perfecte pentru a gazdui evenimentul mult asteptat.


Cand si ce fel de reduceri puteti obtine?

  • Reduceri la restaurant in zilele lucratoare sau in zilele de duminica – Deoarece in aceste zile se sarbatoresc mai putine nunti, sansele voastre de a gasi un loc superb, la un pret avantajos, cresc considerabil. Daca nu tineti neaparat la ziua de sambata, organizati-va nunta in timpul saptamanii ori duminica pentru a va bucura de preturi inegalabile.
  • Oferte speciale pentru locatii mai indepartate – Anumite restaurante care nu se afla in imediata apropiere de un oras va vor putea pune la dispozitie diverse pachete la preturi mai mici fata de cele care se afla in oras.
  • Reduceri in functie de numarul persoanelor prezente – La fel cum se intampla cu multe alte achizitii, restaurantele sau alte sali de receptie va pot oferi preturi reduse semnificativ in momentul rezervarii a unui numar mai mare de locuri.
  • Pachete la preturi reduse atunci cand se opteaza pentru cazarea invitatilor in aceasi locatie in care se va desfasura receptia nuntii – Se aplica mai ales in cazul pensiunilor si hotelurilor ale caror restaurante sunt dotate pentru a putea gazdui invitatii la nunta.
  • Reduceri si oferte speciale in functie de sezon / anotimp – Cu toate ca orice anotimp poate oferi un cadru de poveste unei nunti, cele mai multe cupluri prefera nuntile de vara. Astfel, in acest anotimp preturile sunt putin mai ridicate fata de restul anotimpurilor care se afla in afara sezonului de nunti.

Pentru a vizualiza pachetele la preturi reduse ce includ diverse locatii de nunta, accesati categoria noastra de oferte speciale.