Acasa Servicii catering

Servicii catering

Momentan nu sunt oferte disponibile pentru aceasta categorie!

Restaurante

Vezi toate ofertele de restaurante

Nunta la cort

Vezi toate ofertele de nunta la cort

Locatii exclusiviste

Vezi toate ofertele de locatii exclusiviste

Nunti in aer liber

Vezi toate ofertele de nunti in aer liber

Cazare

Vezi toate ofertele de cazare

Catering pentru nunta

Din ce in ce mai multe cupluri de miri aleg o locatie inedita pentru nunta lor. Un lac, un parc, pe plaja, in orice caz spatii deschise, inconjurate de minunatiile naturi. In cazul acestor nunti poate cea mai buna varianta de a procura meniul pentru nunta este contractarea unei firme de catering.

 Aceste companii au personal specializat in astfel de evenimente ce iti vor oferii servicii la standarde internationale, din cele mai traznite, romatice sau inedite locatii.

Servicii oferite de firme de catering

Serviciile oferite de firmele de catering pot varia. Partiale, pornind de la gatirea si servirea preparatelor intr-o anumita locatie, pana la servicii complete care includ gatire, servire, oferirea de personal specializat, decorarea locatiei nuntii, amenajarea spatiului si curatenia de la final. In cazul in care va trebui sa faci rost de mobilierul necesar (scaune, mese, bufeturi) pentru locatia aleasa, exista firme de catering care iti ofera toate aceste articole, plus vesela necesara.

Trebuie sa mai stii ca cele mai multe firme de catering nunti doresc sa stabileasca anumite detalii ce tin de timp. De exemplu puteti stabili un interval in care va fi deschis barul, iar daca nunta se va prelungi, timpul extra in care va fi deschis barul va trebui sa fie remunerat. In ceea ce priveste servirea meniului, cele mai multe firme de catering, semiprepara sau prepara mancarea, inainte de sosirea la locatia nuntii, urmand doar ca detaliile ornamentale sa fie adugate in final, la fata locului.

La fel ca in cazul colaborarii cu un restaurant traditional, firmele de catering (restaurante volante) iti pot oferi toate cele necesare pentru nunta ta. Vei putea stabili meniul de nunta impreuna cu ei si desigur, il vei putea degusta (iar degustarea ar trebui sa fie obligatorie).

Cele mai multe companii de catering colaboreaza cu firme de organizare evenimente. Astfel, daca nu stii ce companie de catering din oras este de incredere, intreaba-l pe organizatorul nuntii tale. Acesta cu siguranta are cunostinte in domeniu si iti poate recomanda o companie pe care te poti baza.

In ceea ce priveste bugetul necesar, este bine sa stii ca firmele de catering evenimente au un pret fix/persoana. Astfel, pentru fiecare invitat vei plati o suma ‚x’ iar elementele de genul decoratiuni, aranjamente, lumini, etc. vor fi contra-cost.

Staff-ul unui restaurant volant este bine pregatit, obisnuit sa lucreze un timp indelungat. Deoarece acest bussines este cat de cat nou in Romania vei gasi persoane tinere, dinamice, cu abilitati deosebite care iti pot oferii servicii impecabile de catering la nunta.

De asemenea, o firma de catering, care se respecta, iti poate oferi logistica completa pentru un eveniment perfect. Contractul incheiat cu o companie de catering iti va aduce servicii de top, personal minunat, obiectele de mobilier sau decoratiunile necesare si bineinteles, un meniu cum nu se poate mai special.

Apeland la aceste servicii nu numai ca vei avea parte de o experienta inedita ci le vei putea oferi invitatilor tai ocazia sa petreaca alaturi de tine liberi, in mijlocul naturii, inconjurati de eleganta naturala a locatiei cat si de rafinamentul decoratiunilor tale de nunta. In ceea ce te priveste nunta ta, nu va fi numai romantica ci va fi si moderna, o nunta demna de un cuplu de regalitati.

 Va fi o experienta minunata, intr-un cadru de vis si o atmosfera de  sarbatoare.