Acasa Cazare

Cazare si hotel pentru miri si nuntasi

Restaurante

Vezi toate ofertele de restaurante

Nunta la cort

Vezi toate ofertele de nunta la cort

Locatii exclusiviste

Vezi toate ofertele de locatii exclusiviste

Nunti in aer liber

Vezi toate ofertele de nunti in aer liber

Cazare

Vezi toate ofertele de cazare

Cazare si hoteluri

Cei care vor ceva diferit si special pentru nunta lor si au si resursele financiare la dispozitie pot alege o nunta in deplasare, la mare, la munte sau in alt loc pe care il preferati si la care tineti mult.


Nunti in afara orasului.

Pentru nuntile in deplasare se asigura cazarea invitatilor, de preferat in acelasi hotel in care are loc receptia sau in hotelul in care sunt cazati mirii. Daca aveti un hotel sau o pensiune pe care o preferati, puteti face rezervari la acestea sau puteti apela la o agentie de turism care va va pune la dispozitie ofertele cele mai avantajoase pentru cazarea invitatilor.

In functie de numarul camerelor pe care le doriti se poate negocia pretul, in special daca acolo are loc si receptia. Aceasta fiind varianta cea mai indicata, avand totul la indemana, facilitand treaba voastra si a domnisoarelor de onoare, care nu vor mai trebui sa mearga cu invitatii pe la alte hoteluri.


Nunti in orasul in care locuiti

Daca totusi nunta voastra are loc in orasul in care locuiti, dar aveti multe persoane care vin din departare, trebuie sa tineti cont de cativa factori atunci cand vine vorba de cazare pentru invitatii vostri la nunta.

  • Poate unii din oaspeti au rude care se ofera sa ii gazduiasca, dar pentru acest lucru trebuie sa-i intrebati anterior pentru a fi siguri.
  • Daca aveti spatiu suficient ii puteti caza la voi pe cei care stiti ca nu s-ar simti confortabil la un hotel, ca de exemplu bunica, bunicul sau vreo matusa de la tara.
  • De asemenea prietenii care nu tin la eticheta si care se cunosc intre ei pot dormi unii la altii, simtindu-se poate chiar mai bine decat intr-o camera de hotel.
  • Dupa toate acestea veti stabili o lista cu cei care raman, calculati numarul exact de camere, in functie de cati copiii au acestia cu ei sau nu, iar apoi veti face rezervarile.

Oaspetii trebuie sa se simta cat mai confortabil, sa fie odihniti pentru a se putea distra si pentru a petrece timp bun si de calitate la nunta voastra.

Pentru a nu avea atatea lucruri pe cap, puteti insarcina o domnisoara de onoare care se va ocupa de coordonarea invitatilor, de a-i ajuta cu ce au nevoie si de a face chiar si rezervarile la hotel sau pensiune. Domnisoara de onoare impreuna cu mireasa va tine o evidenta stricta a confirmarilor invitatiilor, dand chiar si telefoane celor care nu au raspuns in timp util, pentru a afla daca vor fi prezenti sau nu sau pentru a afla mai multe informatii necesare cazarii. In asemena momente domnisoara de onoare este un sprijin de baza, atat in pregatirea nuntii, in punerea la punct a detaliilor, dar mai ales in ziua cea mare.


 

Hoteluri si pensiuni gasiti din belsug in toate zonele tarii, iar daca aveti posibilitatea si resursele necesare puteti inchiria o vila, cu suficiente camere pentru toti invitatii care nu au unde sa stea, fiind o optiune convenabila, ajungand cam la acelasi pret ca si cu rezervarea unor camere de hotel.