Acasa Locatii exclusiviste

Locatii de nunta exclusiviste pentru o nunta de vis

Restaurante

Vezi toate ofertele de restaurante

Nunta la cort

Vezi toate ofertele de nunta la cort

Locatii exclusiviste

Vezi toate ofertele de locatii exclusiviste

Nunti in aer liber

Vezi toate ofertele de nunti in aer liber

Cazare

Vezi toate ofertele de cazare

Locatii de nunta exclusiviste

Visezi la o nunta ca in povesti, demna de o printesa? Acum, acest lucru este posibil, prin organizarea nuntii tale la un local exceptional. O nunta in locatii exclusiviste, ofera un aer sofisticat intregului eveniment dar in acelasi timp acorda o nota de originalitate evenimentului.

Poti opta pentru o nunta la un hotel de lux, unde te vei putea bucura de servicii de cinci stele si de un salon de nunta pe masura. Daca doresti ceva mai sofisticat, poti alege sa organizezi acest eveniment important in interiorul unei cetati sau chiar intr-un castel.


 

Nunta in Cetate

Doresti o nunta in interiorul unei cetatii? Singura cetate locuita din Europa, vestita cetate a Sighisoarei, un taram al povestilor si totodata o locatie perfecta pentru o zi unica, iti sta la dispozitie. Poti apela la hotelurile numeroase din jur pentru organizarea petrecerii de nunta si pentru eventualele cazari ale invitatilor.

Poti alege sa faci o nunta in cort, apeland la un serviciu de catering festiv de inalta clasa, care sa asigure cele mai delicioase feluri de mancare care nu trebuie sa lipseasca din meniul tau de nunta.


 

Nunta la Castel

Nu trebuie sa fi de sange regal ca sa organizezi o nunta la castel. Castelele sunt locuri fascinante si romantice, situate de obicei intr-un decor feeric, care te indeamna sa pasesti in atmosfera secolelor trecute. Gradinile si peisajele mirifice, salile incarcate de istorie, fantanile arteziene cu ape cristaline ale castelelor, asigura un cadru perfect pentru o nunta de vis.

Locatiile pentru o nunta la castel sunt numeroase. Fie ca alegi castelul Corvinilor, pentru o nunta intr-un cadru medieval, sau o nunta la Palatul Parlamentului, preturile pot sa porneasca de la 1000 de euro pana la 20.000 de euro. Tariful poate depinde de orele petrecute la castel, dar bineinteles acesta pot varia de la o locatie la alta.

Daca esti o persoana mai pretentioasa, poti alege ca nunta ta de basm, sa aiba loc la unul dintre numeroasele castele din strainatate, insa bineinteles, trebuie sa ai in vedere ca si pretul va fi pe masura.

De obicei, daca alegi sa organizezi nunta la un castel, in interiorul acestora exista sali pentru evenimente fastuoase, cu decoratiuni elegante, care pot fi inchiriate si transformate in saloane de nunti.


 

Restaurante pentru nunti in locatii exclusiviste

Unele castele, dispun de un restaurant, apeland la acesta poti fi asigurat/a ca intregul eveniment va fi un succes, mancarea va fi gata la timp si va fi servita intr-un stil fastuos intr-una dintre maiestuoasele sali de evenimente.

Saloanele de nunti din interiorul castelor sunt decorate intr-un stil unic si impresionant .


 

Nunta la palat

La Palatul Bragadiru, restaurantul acestuia, iti pune la dispozitie mai multe aranjamente de servire, in functie de preferinte (servire la masa sau la bufet). Restaurantul Palatului Mogosoaia, dispune de 120 de locuri. Multe astfel de locatii ofera servicii profesioniste pentru ca tu, sa te poti bucura de cea mai frumoasa zi din viata ta.

Pentru organizarea unei nunti la palat, informeaza-te daca locatia dorita ofera permisiunea pentru astfel de evenimente si care sunt serviciile incluse in pret.


 

Este important de asemenea, sa te asiguri ca toti invitatii la nunta vor avea mijloace de transport pentru a ajunge la locatia dorita.

Indiferent, de locatia exclusivista pe care o alegi , poti fi sigur/a ca nunta ta va fi de neuitat. Bucura-te de magia unei zile de poveste intr-un cadru somptuos perfect pentru tine.