Acasa Nunta la cort

Corturi nunti, nunti in aer liber

Restaurante

Vezi toate ofertele de restaurante

Nunta la cort

Vezi toate ofertele de nunta la cort

Locatii exclusiviste

Vezi toate ofertele de locatii exclusiviste

Nunti in aer liber

Vezi toate ofertele de nunti in aer liber

Cazare

Vezi toate ofertele de cazare

Nunta la cort, nunti in aer liber

O nunta in aer liber este si va fi una dintre cele mai romantice tipuri de nunta. Frumusetea naturii se imbina perfect cu rafinamentul si eleganta decoratiunilor, iar apropierea de un mediu natural intareste si mai mult sentimentul de liniste, bucurie dar si demonstreaza firescul lucrurilor.

Insa cum putem sa fim siguri de buna dispozitie a soarelui din acea zi? Daca vremea este schimbatoare? Ei bine, desi cu siguranta cei care opteaza pentru nuntiile in aer liber, au in minte un anotimp calduros si preferabil sa nu fie prea ploios, intotdeauna preventia este mai indicata, asa ca adapostul unui cort este binevenit.


 

Inchiriere cort nunta

Aceste corturi se inchiriaza sau se cumpara. Desi pretul cumpararii unui cort de nunta este destul de mare (poate ajunge la peste 5000 de lei), acestea se pot inchiria de la agentii de organizare nunti ori de la alte persoane fizice. Pretul de inchiriere al unui cort pentru nunta difera in functie de capacittea lui, astfel poti opta pentru un cort de 20, 60, 100, 250 persoane si asa mai departe.

In plus, in cazul nuntilor ce au loc in corturi amplasate in diferite locatii este nevoie de achizitionarea altor servicii. De exemplu, participarea personalului calificat, colaborarea cu o firma de catering, logistica pentru petrecere (scaune, mese, vesela, decoratiuni, podea, ring, sonorizare, iluminat, toaleta, etc.) sunt alte servicii de care vei avea nevoie.

In ceea ce priveste partea de logistica pentru o nunta ce are loc in aer liber, in cort, preturile difera in functie de tipul obiectelor necesare. Astfel, pentru scaune, masa, vesela vei plati un anume pret pentru fiecare persoana. Taxarea se va face pe metru patrat in cazul ringului de dans, a mochetei, a podelelor si bineinteles a cortului. Pagota de la intrare este gratuita iar toaleta se va plati pe zi. Insa, aceste costuri suplimentare intervin in cazul in care nu lucrezi cu un restaurant care iti ofera si posibilitatea unei nunti in aer liber.


 

Nunta la cort si servicii incluse

Odata ce ai stabilit toate aceste detalii poti face un calcul estimativ si mai apoi, daca bugetul iti permite, poti opta pentru o nunta in aer liber. Este foarte probabil ca munca sa iti fie foarte mult usurata de agentia de organizare evenimente cu care colaborezi deoarece tot mai multe agentii au inteles ca aceasta modalitatea de alegere a unei locatii pentru nunta, respectiv cortul, este din ce in ce mai populara.

Astfel, aceste agentii au inclus si servicii pentru nuntile organizate in cort, si chiar posibilitatea de inchiriere corturi pentru nunti si evenimente, in ofertele lor. Achizitionand un pachet complet de servicii pentru nuntile in aer liber, care au loc intr-un cort special, simplu si elegant, te poti scuti de o multime de dureri de cap. Aceste corturi pentru nunti nu prezinta nici o restrictie in ceea ce priveste decorarea si amenajarea lor, ele putand arata la fel de bine ca o sala de nunti clasica, uneori chiar mai bine.


 

In cazul nuntilor in aer liber, corturile nu sunt numai elemente de protectie, ci ele creaza o ambianta placuta prin faptul ca despart cu o linie foarte, foarte fina omul de orizontul infinit. Astfel, pe de-o parte comuniunea cu natura este realizata, pe de alta parte universul plin de dragoste si bucurie este pastrat unul intim, propice unui nou inceput.

Oricare ar fi simbolistica acordata corturilor pentru nunti un lucru este sigur...nunta ta va fi speciala, inedita, rafinata si eleganta!