Nunta pe vapor, yacht sau vas de croaziera

Restaurante

Vezi toate ofertele de restaurante

Nunta la cort

Vezi toate ofertele de nunta la cort

Locatii exclusiviste

Vezi toate ofertele de locatii exclusiviste

Nunti in aer liber

Vezi toate ofertele de nunti in aer liber

Cazare

Vezi toate ofertele de cazare

Locatii inedite pentru nunta: vapor, yacht, vas de croaziera 

Ce poate fi mai romantic decat voi doi, inconjurati de invitatii vostri, casatorindu-va pe puntea unui vapor ce pluteste in largul marii? O idee inedita, si indrazneata deopotriva care fara indoiala va asigura intiparirea zilei voastre speciale in mintile tuturor celor prezenti.

Pentru a va organiza o nunta de succes pe un vapor, asigurati-va ca ati rezervati din timp loc pe un vas de croaziera sau ca ati inchiriat un vaporas (yacht) pentru evenimentul vostru.

Costurile unei nunti pe vapor depind in mod semnificativ de traseul parcurs de acesta. Mai exact ne referim aici la distanta pe care o va strabate ambarcatiunea. Desigur, daca doriti sa va casatoriti pe puntea unui vapor ancorat, fara sa va deplasati cu acesta, puteti ramane pe tarm; caz in care costurile vor fi mai reduse. Pretul, de asemenea poate fi determinat de numarul de persoane care vor forma staff-ul vaporului.

In cazul in care sunteti indecisi si nu stiti sigur daca o nunta pe vapor ar fi sau nu alegerea ideala pentru voi, va sfatuim sa va alcatuiti o lista cu argumente pro si contra pentru a va asigura ca veti face alegerea cea mai buna.


Iata un exemplu de o astfel de lista:

PRO:

  • spatiu deschis si loc suficient pentru mai multe persoane
  • fotografii senzationale
  • o experienta unica si luxoasa
  • o receptie de nunta care se desfasoara seara sub licarirea stelelor etc.

CONTRA:

  • rau de mare – Anumite persoane dezvolta o sensibilitate la miscarea lenta ce poate fi resimtita pe un vapor. Inainte de a finaliza un contract cu reprezentantii firmei la care ati apelat, asiurati-va ca nu se afla pe lista voastra de invitati persoane ce sufera de rau de mare.

Cu toate ca vorbind de o nunta pe vapor ne referim in primul rand la o nunta in aer liber, in cazul in care nu sunteti adeptii acestui stil, insa va atrage idea fabuloasa de a va organiza nunta pe un vas luxos, o puteti face intr-una din salile aferente vaporului. In general vapoarele sunt dotate cu cel putin un restaurant si/sau o sala festiva.

Cel mai bun sfat pe care vi-l putem da atunci cand va organizati nunta este sa nu va multumiti cu nimic ce este sub nivelul asteptarilor voastre. Alegeti o locatie superba pentru a celebra aceasta ocazie minunata si bucurati-va alaturi de invitatii vostri de momentele speciale. Va dorim o zi ca-n povesti!