Acasa Nunta in aer liber

Nunti in aer liber, la mare sau la munte

Restaurante

Vezi toate ofertele de restaurante

Nunta la cort

Vezi toate ofertele de nunta la cort

Locatii exclusiviste

Vezi toate ofertele de locatii exclusiviste

Nunti in aer liber

Vezi toate ofertele de nunti in aer liber

Cazare

Vezi toate ofertele de cazare

Nunti in aer liber

Nunta…acea zi romantica din viata ta si nu numai atat, ci in primul rand, speciala. Ziua in care tu si jumatatea ta trebuie sa va simtiti in al noualea cer, ca printi si printese din basmele cele mai frumoase ale lumii iar toate aceste stari sunt date si de o ambianta corespunzatoare, de o atmosfera potrivita la care frumusetea locatiei in care nunta are loc contribuie in mare masura.

Desi cei mai multi dintre noi inteleg prin locatia de nunta doar sala sau locul unde va avea loc petrecerea, si ceremoniile de casatorie pot avea locatii de desfasurare inedite.

Astfel, desi religia ortodoxa nu este foarte flexibila in aceasta privinta, unele ceremonii religioase de casatorie pot avea ca locatie un lac, o gradina special amenajata, malul marii sau un pisc. Daca ale voastre convingeri religioase nu va permit sa alegeti o alta locatie pentru ceremonia spirituala de nunta atunci cu siguranta statul ingaduieste ca pentru ceremoniile de cununie civila sa fie stabilita o locatie inedita, chiar una in aer liber.


 

Nunta in aer liber si anotimpul in care va avea loc ceremonia

In ceea ce priveste locatia unde va avea loc receptia, petrecerea de nunta, lucrurile sunt foarte simple, respectiv fiecare are libertatea de a alege locatia dorita. Insa, este un factor principal ce poate influenta luarea deciziei de a avea o nunta in aer liber, respectiv anotimpul in care aceasta va avea loc.

Daca pentru ceremoniile de nunta se pot face cateva compromisuri, si ca pentru o scurta perioada de timp sa fie infruntat frigul (ce poate fi mai frumos decat o ceremonie de nunta pe un lac inghetat?!), cand vine vorba de o petrecere de nunta in aer liber, clima zonei noastre ne conditioneaza.

Astfel, o nunta in aer liber poate avea loc primavara tarziu, vara si toamna devreme.


 

Locatii pentru nunta in aer liber

Locatii potrivite pentru o nunta in aer liber pot fi: curtea unui palat, marginea unui lac, malul marii, zonele muntoase, gradina privata (suficient de spatioasa si aratoasa) sau o alta locatie descoperita de tine si pe care o consideri a fi potrivita pentru a gazdui cea mai speciala zi din viata ta.

Apoi, pe langa toate serviciile ce sunt necesare unei nunti, respectiv decoratiuni, aranjamente, muzica si sonorizare, foto-video, iluminat si asa mai departe, in cazul in care optezi pentru o nunta in aer liber trebuie sa ai in vedere si contractarea serviciilor unei firme de catering dar si posibilitatile de obtinere a unui cort pentru nunta. Inchirierea cortului fiind cea mai convenabila, daca nu ti se pune la dispozitie unul de catre firma de organizare nunti cu care lucrezi sau de catre administratorii locatiei respective, cortul te va proteja pe tine si invitatii tai de unele mofturi ale vremii.

De asemenea, in alegerea acestei locatii in aer liber trebuie sa ai in vedere si distanta fata de oras, acestea putand fi foarte accesibile sau mai retrase.

Daca ai hotarat ca nunta ta va fi o nunta in aer liber, ai ales locatia si ai pus la punct toate detaliile ce tin de ziua nuntii, tot ce iti ramane de facut este sa astepti ziua cea mare, zi care datorita locatiei in aer liber, atat de speciala pentru nunta ta, va avea substratul romantic dus la superlativ, iar petrecerea ta va fi cea mai reusita datorita decorului care induce optimism si bucura in privirile tuturor.


 

In ziua nuntii tale, meriti varfurile de top in tot ceea ce este nevoie pentru o nunta, alege aceleasi caracteristici si pentru petrecerea ta de nunta prin optarea pentru o locatie inedita, o locatie pentru nunta in aer liber.