Acasa Locatii exclusiviste Nunta la castel

Castele, Palate si alte locatii exclusiviste pentru nunta

Restaurante

Vezi toate ofertele de restaurante

Nunta la cort

Vezi toate ofertele de nunta la cort

Locatii exclusiviste

Vezi toate ofertele de locatii exclusiviste

Nunti in aer liber

Vezi toate ofertele de nunti in aer liber

Cazare

Vezi toate ofertele de cazare

Castele, Palate si alte locatii exclusiviste pentru nunta

Daca ati pus deja la punct o multime de detalii ce tin de organizarea nuntii voastre, insa nu ati reusit inca sa alegeti locatia ideala, sau sa gasiti ceva iesit din comun care sa fie in concordanta cu personalitatea voastra, va sugeram sa va indreptati atentia spre castele.

In fond, ce poate fi mai romantic si ce cadru mai ideal ar putea exista pentru desfasurarea nuntii decat un castel inconjurat de poveste si magie?

Orice mireasa se viseaza printesa in ziua cea mare, iar o printesa adevarata se va simti excelent intr-o locatie pe masura ce are capacitatea de a-i transforma ziua mult asteptata intr-una de neuitat.


De ce ati alege un castel pentru a va sarbatori nunta?

  • In afara faptului ca sunt edificii superbe fiind construite in diverse stiluri arhitecturale, majoritatea castelelor au si gradini la fel de frumoase, unde veti aveti ocazia de a va cununa religios, de a va relaxa alaturi de invitatii vostri, si un pahar de sampanie, si chiar de a lansa cateva lampioane zburatoare in semn de bun-augur.
  • Sedinte foto inedite. Puteti fi convinsi ca daca veti opta pentru un castel, pentru a va gazdui nunta, va veti alege cu fotografii incredibile, perfect potrivite unei nunti.
  • Castelele au capacitatea de a acomoda un numar mare/foarte mare de invitati, astfel nu veti fi nevoiti sa va reduceti lista de invitati pentru a putea avea alaturi toate persoanele dorite.
  • Costurile organizarii unei nunti la palat nu sunt nici pe departe atat de ridicate pe cum ar parea. Pentru a alege insa un loc in functie de bugetul vostru puteti cere oferte de la diferite castele.
  • In multe cazuri nu va trebui sa fiti preocupati de sarcini organizatorice (cum ar fi decorarea salii, servicii muzicale etc.). Acestea pot fi incluse in pachetul elaborat de reprezentantii palatului ales.
  • In functie de dorintele voastre puteti alege o receptie in aer liber (intr-un spatiu special amenajat in curtea palatului) ori puteti organiza petrecerea de dupa nunta intr-una din salile castelului (in general castelele au mai multe sali, de diferite dimensiuni).

Acordati-va sansa de a forma personajele unui basm in ziua cea mare. Organizati-va nunta la un castel si transformati-va ziua cea mare intr-o poveste magica scrisa parca de fratii Grimm. O nunta regala pentru un cuplu sofisticat!