Acasa Restaurante Crama Haiducilor - Restaurant traditional romanesc
Crama Haiducilor - Restaurant traditional romanesc
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Crama Haiducilor - Restaurant traditional romanesc

Crama Haiducilor -restaurant traditional romanesc

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
50 lei

Restaurantul a luat ființă în anul 2005 în Cluj, sub conducerea unui management cu peste 40 de ani de experiență în domeniul hotelier și al alimentației publice. Crama Haiducilor s-a născut datorită interesului foarte mare al clientilor din afara Clujului si al țarii, pentru un restaurant cu specific traditional romanesc, cu folclor, amenajare, tradiție și preparate tradiționale. Este primul astfel de restaurant fondat în Cluj Napoca. Primii clienți au fost cei ai Hotelului RIMINI, restaurantul fiind parte componentă a grupului cu același nume.

Experienta bucatarilor transforma Crama Haiducilor intr-un deliciu culinar unic in Cluj, iar specialitatile noastre pot fi servite in interior in restaurant, pe terasa la adapost de arsita verii sau de racoarea serii, ori in crama de la subsol.

In exterior, mesele din foisoare sunt imbricate cu tesaturi traditionale, unde se pot organiza petreceri individuale sau grup organizat in numar mai mare in fiecare foisor.

Partea de crama a restaurantului dispune de un spatiu generos, aproximativ 60 de locuri. Crama este un loc intim, cu o atmosfera placuta creata de combinatia de lemn si piatra. Decorata in stil pur traditional si avand ca elemente de baza un cuptor de lut, butoaie si sticle de vin, crama isi propune sa creeze pentru clientii sai o atmosfera cat mai apropiata de valorile si traditiile romanesti de odinioara.
Crama este locul perfect pentru a organiza petreceri intre prieteni, zile onomastice, botezuri, dar si evenimente corporate (cine de afaceri, team-building-uri).

Crama Haiducilor va asteapta sa ii treceti pragul, si sa intrati intr-o atmosfera traditional Transilvaneana, pe care nu o veti uita usor si in care o sa doriti sa va intoarceti cat mai curand.

In curand, Crama Haiducilor își propune să isi surprindă clienții cu un ansamblu compus din:
Cuptor de copt paine, sarmale, cocarzi;
Afumatoare pentru carnuri;
Protap pentru a pregati berbeci, vitei, miei, iepuri, purcei, mistreți;
Gratar si disc;
Expozitie de muraturi puse de personalul Cramei Haiducilor;
Fantana cu izvor de vin;
Cămară cu produse romanesti;

Crama Haiducilor Cluj Napoca garantează satifacția clienților prin:
Seriozitatea brand-ului;
Tradiția Grupului Rimini;
Echipa sa profesională;
Promptitudinea de care dă dovadă ;
Calitatea produselor si a serviciilor;
Originalitatea locatiei;
Vestimentația, design-ul și obiectele de artă tradițională ;

Companie: Crama Haiducilor

Restaurantul a luat ființă în anul 2005 în Cluj, sub conducerea unui management cu peste 40 de ani de experiență în domeniul hotelier și al alimentației publice. Crama Haiducilor s-a născut datorit...
Vezi informatiile complete despre companie...